HovernierLisse_kader

ALLES VOOR JOUW TUIN

Wat biedt Hovenier Lisse op tuingebied? Daar kunnen we kort over zijn: alles. We maken een ontwerp, leggen de tuin aan en doen onderhoud. Voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Ontwerp

Wat zijn je wensen? Binnen welk budget? Heb je zelf een idee hoe je tuin eruit moet zien. Wil je zelf een deel van het werk doen? Wil je een onderhoudsvriendelijke tuin of vind je het leuk om zelf in de grond te wroeten? En wordt je tuin een rustplek of speelplaats voor kinderen? Tijdens een gesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. We geven eerlijk en deskundig advies. Daarna gaan wij naar de tekentafel. Het resultaat leggen we aan je voor. Samen zetten we daarna de puntjes op de i. Tot je tot op het laatste plantje blij bent met het resultaat.

Aanleggen

Grondwerk, rooien, bestraten, beplanten, het is voor ons dagelijks werk. Evenals het timmeren van schuttingen, blokhutten en veranda’s. En het aanleggen van vijvers, van kunstgras en het maken van prieeltjes. Wil je een zwembad in je tuin? Regelen we ook.

Onderhoud

Wil je zelf aan het werk in je tuin? Dan kunnen we een paar keer per jaar langskomen voor het professionele werk.
Heb je geen groene vingers? Ben je geen liefhebber van bestrating schoonmaken en onkruid wieden? Wil je dat het groen rond je bedrijfspand er altijd verzorgd uitziet? Dan spreken we graag een onderhoudscontract met je af. Voor ons de lasten, voor jou de lusten.