MOOI VAK

In 2007 startte Martijn Heemskerk met zijn hoveniersbedrijf. In zijn eentje. Inmiddels bloeien de tuinen die hij heeft aangelegd, maar bloeit ook zijn bedrijf. Vier hoveniers zorgen ervoor dat in en rond de Bollenstreek elke tuinwens wordt vervuld.

Martijn vindt het heerlijk om buiten te werken. De ene dag timmert hij een schutting, de volgende dag bestraat hij een sierlijk tuinterras, de derde dag plant hij jonge aanwas in een bloemenperk. Maar het begint met een ontwerp.
‘Een ontwerp is voor mij geslaagd als de opdrachtgever zijn wensen erin terugziet en tegelijkertijd wordt verrast’, zegt Martijn. ‘Een mooi moment vind ik altijd als we de tuin gaan aankleden met bloemen en planten. Uit een kaal stuk grond zie je dan het ontwerp ineens tot leven komen. Dan denk ik: wat heb ik toch een mooi vak.’

Hebben Martijn en zijn mensen jouw tuin aangelegd? Grote kans dat Martijn na drie maanden weer in je tuin staat. Dan loopt hij alles nog even na. Gewoon, als service. Maar ook omdat hij nieuwsgierig is. Hij wil met eigen ogen zien of de jonge plantjes goed zijn opgekomen. Of de natuur doet wat hij in zijn hoofd had.
Martijn verzorgt jouw tuin of het zijn eigen tuin is.