TUINONTWERP

Een mooie tuin begint met een mooi ontwerp. Een ontwerp waar al jouw wensen in zijn verwerkt. Passend bij je huis, bij je budget en bij de grootte van je tuin. Ook van je balkon is iets leuks te maken. Wat wil je in je droomtuin? Een blokhut? Een pergola? Een vijver? Kies je voor groen dat past bij het seizoen of voor ‘praktisch groen’ in de vorm van kunstgras? Wil je een zwembad? Ook dat kan. Wij gaan er creatief mee aan de slag.

TUINAANLEG

Als je het ontwerp hebt goedgekeurd, komt het praktische werk. Het vakwerk. Onze medewerkers zijn enthousiast en ervaren. Wij verzorgen het grondwerk, leggen je sierbestrating aan en timmeren je pergola. Tot slot brengen we je tuin tot leven met bloemen, planten en struiken.

Wij denken met je mee. Professioneel, creatief en betrokken.

PARTICULIER ONDERHOUD

Misschien doe je niets liever dan perken bijwerken en struiken snoeien. Niks mis mee natuurlijk. Maar niet iedereen houdt van onkruid wieden. En niet iedereen weet dat het snoeien van bomen afhangt van de sapstromen in de boom. Dus dat fruitbomen in de winter moeten worden gesnoeid en berken als het blad eraan hangt. Wij snoeien geen bomen ‘met de botte bijl’. Wat wij wel doen? Nou, bijvoorbeeld je bestrating schoonmaken, onkruid verwijderen en overtollig blad opruimen. Kortom, alles wat nodig is om jouw tuin netjes en verzorgd te houden. Met een onderhoudscontract weet je vooraf precies wat de kosten zijn.
Is meer nodig? Moeten we je tuin leeghalen, bomen en struiken rooien, beplanting verhuizen? Zeg het maar, dan maken we samen een plan.

GRONDWERK

Belangrijk onderdeel van het hovenierswerk is het grondwerk. Ook daarin valt veel te kiezen. Gebruiken we straatzand, tuinaarde, grind, vloerenzand, drainagezand. Elke zandlaag heeft zijn eigen kenmerken, zijn eigen toepassingen. We bespreken wat het beste past.
Eén ding hoeven we niet te bespreken, dat doen we sowieso: netjes werken. Zo voeren we afvalmateriaal af of verzamelen het in big bags. Bij grote klussen regelen we een afvalcontainer en bellen we even aan bij de buren om ze op de hoogte te stellen. We werken netjes en professioneel.