TUIN IN BLOEI, BEDRIJF IN BLOEI

Staat de tuin rond je bedrijfspand in bloei? Dat straalt af op je bedrijf. Een entree met bloemen in bloei geeft potentiële klanten het idee met een bloeiend bedrijf te maken te hebben. Dat geeft een andere indruk dan een dor stukje gras met bemoste tegels. Stel een onderhoudscontract met ons op en jouw entree ligt er elk seizoen prachtig bij.
Liggen er na een storm takken in de weg? Glijden je klanten uit over natte herfstbladeren? Laat het weten en wij ruimen het diezelfde dag nog op. Dat hoort bij de service van onze onderhoudscontracten.

ONDERHOUD BEDRIJFSTUIN INDUSTRIEGEBIED

Waar je bedrijfspand ook ligt, in een stadscentrum of industriegebied, je klanten zien het groen rond je bedrijfspand. Zelf heb je wel wat anders te doen dan tijdens kantoortijden en productie-uren het groen te onderhouden. Hovenier Lisse doet dat graag voor je. Onze medewerkers weten wat ze doen. Je bedrijfstuin ziet er het hele jaar verzorgd uit. Jij kunt je – letterlijk – bezighouden met je eigen zaken.

SCHOLEN EN INSTELLINGEN

Rond scholen en zorginstellingen is het belangrijk dat de tuin veilig is. Dus geen valpartijen over loszittende tegels, geen huilende kinderen die hun armen hebben opengehaald aan prikstruiken en geen gebroken heupen bij ouderen die over een boomstronk zijn gestruikeld. Goed en deskundig onderhoud voorkomt dat. Wij onderhouden je tuin aan de hand van een seizoenenjaarkalender. We vertellen je er graag meer over.

KERKEN EN OPENBARE GEBOUWEN

De plaatselijke kerk vaart op onze deskundigheid. Hovenier Lisse verzorgt al jaren het groen rond de kerk. Maar onze service gaat verder. Bij speciale gelegenheden zorgen we ook dat ín het gebouw de kerkgangers kunnen genieten van een groene aankleding.
Ook beheerders van andere openbare gebouwen kunnen ons benaderen. Wij zorgen dat deze gebouwen het gehele jaar door veilig te betreden zijn.

VERENIGINGEN VAN EIGENAREN

Gesplitste woningen en wooncomplexen hebben vaak een Vereniging van Eigenaren. Deze vereniging regelt het onderhoud. Hovenier Lisse gaat graag in overleg met Verenigingen van Eigenaren om een onderhoudscontract op te stellen. Op maat natuurlijk. Zo kunnen we een onderhoudsvriendelijk groenplan ontwikkelen, waarbij het onderhoud beperkt blijft. Het is maar net wat de wensen van de bewoners zijn. Ook al is onze inbreng klein, wat we doen, doen we goed. Met de service die al onze klanten van ons kennen.